Bekijk alle projecten in "WADDINXVEEN"

Ondersteuning Thuis

Organisatie
Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
WADDINXVEEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen
Ouderen

In principe bezoeken onze maatjes de hulpvrager 1x per week of per 2 weken 2 uurtjes. De ondersteuning kan zijn een kopje koffie en een praatje, een boodschapje of samen gezellige dingen ondernemen. Ook kan het hulp bij het ordenen van een administratie zijn.
Het is praktische hulp zonder zorgtaken. De hulpvragers zijn divers.
Ook worden er maatjes gezocht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen, zodat er afleiding is voor de kinderen.

Geen of een heel klein netwerk en heb je wat gezelligheid of praktische ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op.

Omschrijving activiteit
In Nederland gaan we er vanuit dat inwoners zoveel mogelijk zelf doen, maar niet iedereen vindt dit even makkelijk. In Waddinxveen is er daarom "Ondersteuning Thuis". Dit biedt uitkomst als je niet bij de gemeente kunt aankloppen en ook niet kunt terugvallen op mensen in jouw eigen omgeving. Wij zoeken mensen die anderen op weg willen helpen zodat ze het daarna zelf kunnen. Voor de juiste begeleiding en nodige deskundigheidsbevordering wordt gezorgd. In een eerste gesprek maken we graag kennis en bespreken we je kwaliteiten om een match te maken met de mensen die een hulpvraag hebben.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.