Bekijk alle projecten in "DE BILT"

Ondersteun een gezin - Samen Oplopen De Bilt

Organisatie
MENS De Bilt
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DE BILT

Afhankelijk van wat een vrijwilliger kan en wil koppelen we hem/haar aan een gezin dat past bij de wensen van de vrijwilliger en het gezin. Contact ongeveer 1x per week of om de week 2 tot 3 uurtjes. Voorbeelden: Samen koffie drinken, een luisterend oor bieden, samen naar buiten gaan, spelen met de kinderen, helpen Nederlands(e gewoonten) begrijpen, mee denken met opvoeding en/of helpen met de papieren/financiƫn..

Omschrijving activiteit
Soms heb je als ouder allerlei zorgen aan je hoofd die veel van je aandacht en energie vragen, terwijl je ook je kinderen goed wilt opvoeden en ze een fijne jeugd wilt geven. Het is fijn om iemand te hebben bij wie je je verhaal kwijt kunt, die naast je staat en met jou meedenkt en helpt bij allerlei zaken in jouw leven. Samen Oplopen koppelt een vrijwilliger aan een gezin dat wel wat steun kan gebruiken. Als het klikt, ondernemen ze dingen die zij samen fijn en nuttig vinden. Eigenlijk lopen ze een stukje samen op in het leven.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.