Bekijk alle projecten in "DEURNE"

NLvoorelkaar

Organisatie
NLvoorelkaar
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DEURNE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Zoek jij iemand die jou een handje kan helpen, of samen met jou leuke dingen kan ondernemen? Iemand die jou een luisterend oor biedt en je een steuntje in de rug wil geven? Dan zoek jij misschien wel een maatje.

Je kunt op zoek zijn naar iemand om mee te sporten of iemand die jou de Nederlandse taal leert te begrijpen. Iemand die er voor je kan zijn wanneer je je eenzaam voelt of juist wanneer je nóg meer mensen in jouw buurt wilt leren kennen. Je kunt jouw maatje wekelijks zien, maandelijks of juist een paar keer per jaar wanneer je dit het hardst nodig hebt. Van samen een kopje koffie of thee drinken tot een dagje weg, met een maatje sta je er niet alleen voor.

Op NLvoorelkaar staan door heel Nederland vrijwilligers ingeschreven die jou kunnen helpen. Maak vrijblijvend een profiel aan en vind een maatje.

Wil jij een maatje zijn voor iemand anders wanneer jou dat uitkomt en ook nog eens bij jou in de buurt? Via de website van NLvoorelkaar kun je lokaal op zoek naar iemand die een maatje zoekt. Maak een account aan en kijk wiens maatje jij zou willen zijn!.

Omschrijving activiteit
NLvoorelkaar is een website waarop iedereen met een hulpvraag eenvoudig hulp kan vinden. Ook iedereen die zich als vrijwilliger wil inzetten kan bij NLvoorelkaar terecht. Het is zo heel gemakkelijk om vrijwilligerswerk, óf de hulp die jij zoekt te vinden. Zo dragen wij met z'n allen een steentje bij aan een zorgzame samenleving in Nederland. Ben jij op zoek naar een leuk maatje of wil je juist voor iemand een maatje zijn? Meld je dan snel en eenvoudig aan via deze link: https://bit.ly/2D9tlTP.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.