Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Next Generation

Organisatie
Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Next Generation is er voor jongeren in Den Haag die zich weleens eenzaam voelen of weinig sociale contacten hebben. Wij ondersteunen deze jongeren door het inzetten van maatjes.
Ben jij tussen de 10 en 27 jaar oud en heb je last van eenzaamheid en lijkt het je leuk om gekoppeld te worden aan een maatje? Meld je dan aan!

Word jij maatje van een jongere?
Ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud?
Heb jij 2 á 3 uurtjes per week tijd om met een jongere op stap te gaan?
Wil jij een jongere een goed gevoel geven en écht iets voor diegene betekenen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!.

Omschrijving activiteit
Next Generation is er voor alle jongeren in Den Haag die zich weleens eenzaam voelen of weinig sociale contacten hebben. Wij ondersteunen deze jongeren door middel van het inzetten van maatjes. Voor jongeren en door jongeren!
Het maatjescontact draait om contact, vertrouwen en het ondernemen van gezellige activiteiten. Ook ondersteunt een maatje de jongere bij het leggen van contacten met anderen en het uitbreiden van het sociale netwerk.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.