Bekijk alle projecten in "SCHIEDAM"

Muziekgroep

Organisatie
ASVZ
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
0
Gemeente
SCHIEDAM
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

2 x per jaar meehelpen met winter en zomer concert.
Vervoer van instrumenten en spullen klaarzetten.

Omschrijving activiteit
De Erkertjes is een muziekgroep van volwassenen met een beperking, die elke week repeteren met hulp van vrijwilligers. De muzikale leiding ligt in handen van Annelies Kars. Er wordt muziek gemaakt aan de hand van een speciaal ontworpen kleurensysteem en met hulp van een vrijwilliger kan ieder lid op hun eigen niveau meedoen en zichzelf ontwikkelen.

De stichting is ruim vier jaar geleden opgericht door vrijwilligers om te zorgen, dat de muziekgroep kon blijven bestaan.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij de activiteiten bij een optreden, (midwinterconcert, en zomerconcert)
Vervoer en opbouw van de instrumenten, wassen en strijken van de T-shirts.
De dinsdag ná het optreden hebben wij een gezamenlijk etentje in de
Erker.

2 x per jaar

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.