Bekijk alle projecten in "HARLINGEN"

Mienmaatsje

Organisatie
Connexa
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HARLINGEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Heeft u behoefte aan een Mienmaatsje dan kunt u dit kenbaar maken aan de Stads- of Jeugdteam medewerker van het Gebiedsteam Harlingen. U kunt ook zelf een aanvraag doen bij de coördinator van Mienmaatsje.

Een Mienmaatsje is een vrijwilliger die bij gezinnen en alleenstaanden thuis komt en tijdelijke lichte en praktisch hulp biedt. Je ondersteunt bijv. bij het opbouwen van een sociaal netwerk, je biedt opvoedondersteuning, je bent het steuntje in de rug bij het doen van iemands administratie en/of financiële zaken. Ook kan het gaan om samen met iemand boodschappen doen, gezellig samen wandelen of een kopje koffie drinken.

Als Mienmaatsje ben je:
- minimaal 2 uur per week inzetbaar;
- zelfstandig en sociaal vaardig;
- flexibel en laagdrempelig.

Reiskosten, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden vergoed. Daarnaast bent u als Mienmaatsje WA verzekerd. Mienmaatsje heeft een ANBI status

Heb je interesse om mensen te ondersteunen?
Neem dan contact op met de vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn of direct met de coördinator van Mienmaatsje via:
s.postma@deskule.nl
tel: 06-43003396.

Omschrijving activiteit
Mienmaatsje is voor iedere bewoner van elke leeftijd in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. Mienmaatsjes zijn mensen die het leuk en belangrijk vinden om iets voor een ander te doen. Mienmaatsje is een samenwerkingsverband tussen het Gebiedsteam Harlingen en De Skûle Welzijn.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.