Bekijk alle projecten in "DE BILT"

Mens met Elkaar

Organisatie
MENS De Bilt
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DE BILT
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Twee mensen die plezier in elkaars contact hebben; elkaars maatje zijn! De vraag kan breed zijn en variëren van praktisch van aard of een combinatie. Zoals een wandeling, een museumbezoek, samen boodschappen doen, een praatje maken of een ander verzoek?

Twee mensen die plezier in elkaars contact hebben; elkaars maatje zijn! De vraag kan breed zijn en variëren van praktisch van aard of een combinatie. Zoals een wandeling, een museumbezoek, samen boodschappen doen, een praatje maken of een ander verzoek? Ú maakt het verschil!.

Omschrijving activiteit
Twee mensen die plezier in elkaars contact hebben; elkaars maatje zijn! De vraag kan breed zijn en variëren van praktisch van aard of een combinatie. Zoals een wandeling, een museumbezoek, samen boodschappen doen, een praatje maken of een ander verzoek? Ú maakt het verschil voor iemand!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.