Bekijk alle projecten in "BLOEMENDAAL"

Meer beweging in de wijk

Organisatie
De Hartekamp Groep
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BLOEMENDAAL
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Weet jij leuke wandelingen vanuit de Kerklaan Bennebroek? Maak jij graag een praatje? Wil jij je om de week inzetten voor meer bewegen met buurtgenoten? Lees dan snel verder.

De bewoners van de Hartekamp Groep die wonen op de Witte de Withlaan, willen heel graag meer bewegen. Een aantal kunnen wegens een visuele beperking niet zelfstandig wandelen. Andere komen niet zo snel in beweging als ze alleen moeten of vinden het gewoon heel erg gezellig om mensen te ontmoeten..

Omschrijving activiteit
Wandelen met meerdere vrijwilligers en bewoners vanuit de Witte de Withlaan. Na een uurtje wandelen wellicht afsluiten met een kopje koffie. We denken aan een groepje van 4 vrijwilligers en rond de 8 bewoners. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met een maatje te wandelen.

Wat maakt het werk zo leuk en bijzonder?
Samen met buurtgenoten iets doen voor buurtgenoten. Er zijn altijd wel onderwerpen te bespreken tijdens het wandelen die jullie met elkaar verbinden. Goede tijden slechte tijden, Ajax, Status Quo, dagelijkse nieuwsberichten en wat dacht je van verhalen over het werk en familie. En natuurlijk vertellen ze je ook graag over de ergernissen in de wijk.
Begeleiding ondersteunen jullie als buurtgenoten/ vrijwilligers in het opbouwen van het contact met de bewoners.

Inzet 1x per week of 1x per 14 dagen, voorkeur in het weekend

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.