Bekijk alle projecten in "UTRECHTSE HEUVELRUG"

Meedoen met bewoners AZC Leersum

Organisatie
Stichting Gilde Utrechtse Heuvelrug
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
UTRECHTSE HEUVELRUG
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij wandelen eens in de week een uur door de Kaapse Bossen. Wandel je met ons mee? Wij hebben een fietswerkplaats op het AZC. Help je ons fietsen te herstellen? Dat kan op dinsdag- en donderdagmiddag en soms ook op andere halve dagen. Wij willen gaan fietsen naar toeristische plekken in de gemeente. Fiets je met ons mee? Dat kost je een halve dag per week.

Woon je op het AZC Leersum, vraag dan bij de receptie naar Demi Veenendaal.
Je kan ook bellen of appen naar Willy Marks van Prima Perspectief: 06 80 16 59 80

Omschrijving activiteit
Wij willen op en buiten het AZC Leersum activiteiten door en voor bewoners laten plaatsvinden. Ben je sportief of technisch of weet je veel van cultuur, doe dan met ons mee. Het is fijn als AZC bewoners met Nederlanders in contact kunnen komen. Je leert veel van elkaar en het is belangrijk om het gezellig te hebben. Heb je zelf nieuwe ideeën, laat het ons weten . Bel of app met Willy Marks van Prima Perspectief 06 80 16 59 80

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.