Bekijk alle projecten in "NUENEN, GERWEN EN NEDERWETTEN"

MatchMentor

Organisatie
StichtingLEVgroep Helmond
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NUENEN, GERWEN EN NEDERWETTEN

Jongeren in de leeftijd van 10 tot 23 jaar ( boven bouw basisscholen, voortgezet onderwijs en Middelbaar beroepsonderwijs.) Jongeren die een ondersteuningsvraag hebben op het gebied van onderwijs, vrije tijd, thuissituatie of arbeid. bijvoorbeeld bij planning, op kom voor zich zelf, Keuze vervolg opleiding en de overstap maken naar vervolg opleiding, omgaan met leeftijdgenoten, eigen onderneming starten, invulling vrije tijd etc.

MatchMentor zijn betrokken mensen die graag jongeren een extra steuntje in de rug willen bieden. We zoeken naar mensen in de leeftijd van 18 jaar tot plus 67 jaar. Mensen die zie in kunnen leven in de doelgroep, open staan voor anderen en graag willen leren en ondernemen..

Omschrijving activiteit
MatchMentor is er voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in hun school- of thuissituatie, vrije tijd of werk. Met behulp van een mentor (MatchMentor) kunnen jongeren een positieve stap zetten naar volwassenheid. Wil jij jongeren in de leeftijd van 10 tot 23 jaar ondersteunen, dan is MatchMentor iets voor jou.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.