Bekijk alle projecten in "HELMOND"

MatchMentor

Organisatie
StichtingLEVgroep Helmond
Soort project
Mentor
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HELMOND
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Bekijk hier de website van MatchMentor: https://matchmentor.nl

Heb je wat tijd over? Word mentor!
Als Matchmentor stel je je vrijwillig beschikbaar om aan een jongere te worden gekoppeld. De jongeren zijn in de leeftijd van 10 tot en met 23 jaar en komen uit de verschillende werkgebieden van LEVgroep. De jongeren vragen ondersteuning om doelen te behalen op het gebied van onderwijs, school, werk, vrije tijd of de thuissituatie. Ga een jaar lang aan de slag om een jongere emotioneel en praktisch te ondersteunen en maak het verschil!
Een MatchMentor is 18 jaar of ouder, zoekt vrijwilligerswerk of een stage, is integer, communicatief en positief ingesteld..

Omschrijving activiteit
Omschrijving activiteit
Het is voor jongeren niet altijd gemakkelijk om overal in bij te blijven. School verwacht dat ze hun best doen, het sportteam wil ook dat ze goed presteren. Ouders zijn ook blij als hun kinderen goed in hun vel zitten. Een druk programma … en dan willen vrienden ook graag leuke dingen doen.
Vaak lukt het hen wel om alles mee te doen en zich in te zetten, maar soms lukt het ook even niet. En dat is niet erg, want dan kunnen ze hulp vragen bij MatchMentor.
Er volgt dan een gesprek met de coördinator, waarin besproken wordt waar de jongere aan wil werken. Vervolgens wordt er een passende MatchMentor gekoppeld en ben je gemiddeld 2 uur per week beschikbaar.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.