Bekijk alle projecten in "MONTFERLAND"

Mantelzorgmaatjes

Organisatie
Stichting Welcom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MONTFERLAND
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Mantelzorgmaatjes komen op bezoek bij iemand die hulp of zorg nodig heeft i.v.m. een beperking. De maatjes houden de zorg vragende gezelschap, eventueel een eindje te wandelen, samen de krant te lezen of een kopje thee te drinken. Hierdoor krijgt de mantelzorger wat ruimte voor zichzelf en kan naar een vereniging gaan, vrienden bezoeken of wat inkopen doen.

Heeft u ruimte in uw hart om in actie te komen voor de mantelzorgers in Montferland? Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Marja Lukassen: 0316 - 29 28 28, m.lukassen@welcommail.nl.

Informatie en aanmelding
U kunt gratis van de diensten van de Mantelzorgmaatjes gebruik maken. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij: Marja Lukassen | Telefoon: 0316 - 22 35 20 | E-mail: m.lukassen@welcommail.nl

Omschrijving activiteit
Mantelzorgmaatje

Soms hebben mensen door een chronische ziekte, handicap of verschijnselen van dementie veel hulp nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Deze hulp komt voor een deel van mantelzorgers, zoals partner, familie, buren en vrienden. De Mantelzorgmaatjes van Welcom bieden hulp aan zelfstandigwonenden en hun mantelzorgers met als doel: de taak van mantelzorgers te verlichten en te bevorderen zodat mensen met zorg zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt