Bekijk alle projecten in "TYNAARLO"

Mannenlijk maatje gezocht.

Organisatie
Lentis
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
TYNAARLO
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Eens in de 2 weken of 1x in de maand een activiteit ondernemen van gemiddeld 2 tot 4 uur. Activiteiten kunnen zijn: samen koffie drinken, naar de bioscoop, patatje eten of naar boeken/elektronica winkels in Groningen.
Deze jongeman woont begeleid in Zuidlaren op de WWA van Lentis.

Je kunt contact opnemen met de woonbegeleiders op WWA 6-8.
Telefoonnummer: 0504097397
e-mailadres: j.kuipers@lentis.nl

Omschrijving activiteit
We zoeken voor een jongeman met autisme/adhd in de dertig een leuke vrijwilliger/maatje die het leuk vindt om samen activiteiten te ondernemen. We zoeken een man, het zou leuk zijn als je interesse hebt in fantasie en science fiction. Deze jongeman houdt van superhelden, is liefhebber van Star trek en van stripboeken.
Op maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag/avond of in het weekend heeft deze jongeman tijd voor een activiteit met een maatje.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.