Bekijk alle projecten in "OMMEN"

Maatjes/zorgvrijwilligers gemeente Ommen

Organisatie
Stichting Evenmens
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
OMMEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wil jij hulp van een zorgvrijwilliger van Evenmens? Meld je aan via onze website. Onze coördinatoren nemen contact met jou of jouw mantelzorger/zorgvrager op mochten er nog onduidelijkheden zijn. Hierna gaat de coördinator op zoek naar een geschikte zorgvrijwilliger. Als er een match is, ontmoet je deze persoon onder toezicht van onze consulent. Klikt het? Gefeliciteerd! Je hebt jouw maatje gevonden!

Evenmens is altijd op zoek naar zorgvrijwilligers om boodschappen te doen voor iemand die slecht ter been is, samen koffiedrinken met een oudere die eenzaam is, wandelen of fietsen, voorlezen, samen zwemmen, oppas in gezinnen waar kinderen of ouders beperkt zijn, maatjes voor iemand met autisme en als gezelschap voor mensen met dementie. Er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken. Door te luisteren, te praten en mee te denken kun je veel betekenen; het brengen van ontspanning is misschien wel één van de belangrijkste taken van de zorgvrijwilligers.
Het kan gaan om een korte, incidentele inzet maar ook om een structurele inzet van een dagdeel per week of twee weken. Jouw wensen en beschikbaarheid vormen hierbij het uitgangspunt. Als zorgvrijwilliger kan je natuurlijk rekenen op begeleiding via Evenmens. Ben jij die zorgvrijwilliger die we zoeken? Neem dan vrijblijvend contact op! Bel voor info naar: 0548 638830 of email: info@evenmens.nl.

Omschrijving activiteit
Bij Evenmens werken betrokken en bekwame zorgvrijwilligers ter ondersteuning van zorgvragers en/of hun mantelzorgers. We bieden verschillende vormen van ondersteuning. Daarnaast hebben we ook zorgvrijwilligers die gespecialiseerd zijn in hulp bij dementie, autisme of palliatieve terminale zorg. Aan de inzet van een zorgvrijwilliger zijn geen kosten verbonden.
Vrijwilligerswerk maakt je eigen leven rijker; je leert andere, soms zeer boeiende, mensen kennen, je ontdekt nieuwe talenten bij jezelf, maakt deel uit van een team maatschappelijk betrokken mensen of bouwt nieuwe kennis en vaardigheden op die kunnen bijdragen aan het vinden van een nieuwe werkplek. Je inzet kan sterk verschillen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.