Bekijk alle projecten in "WOUDENBERG"

Maatjesproject Woudenberg

Organisatie
Lariks, Welzijn en Zorg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
WOUDENBERG
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Het maatjesproject is voor alle inwoners in Woudenberg die ( tijdelijk) een steuntje in de rug nodig hebben. Brede hulpvraag. Altijd eerst een intake en daarna een zorgvuldige matching en begeleiding.

Middels een zorgvuldige screening wordt u gematcht met een inwoner uit Woudenberg, die tijdelijk een steuntje in de rug nodig heeft. Het aantal uren is in overleg maar meestal een aantal uren per week of per twee weken. De inhoud van het contact is afhankelijk van de vraag van de hulpvrager..

Omschrijving activiteit
Het maatjesproject Woudenberg matcht vrijwilligers met mensen uit Woudenberg die (tijdelijk) een steuntje in de rug kunnen gebruiken van een vrijwilliger. Vaak gaat het om eenzaamheid en daarom samen iets ondernemen of ontmoetingsplekken bezoeken om ook andere mensen te ontmoeten of om iemand die alleen niet meer buiten komt ivm een rolstoel en een maatje gaat mee op pad, iemand leren fietsen etc.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.