Bekijk alle projecten in "BARNEVELD"

Maatjesproject Welzijn Barneveld

Organisatie
Stichting Welzijn Barneveld
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BARNEVELD
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wilt u iets betekenen voor een ander? De ander een stapje verder helpen en gezelligheid brengen? Heeft u belangstelling voor andere mensen? Dan is het maatjesproject wat voor u! Bij een bemiddeling houden we rekening met de interesses en verwachtingen van zowel de deelnemer als de vrijwilliger. Dit om er voor te zorgen dat het contact voor allebei verreikend en gezellig is. Hoe vaak u samen afspreekt bepaalt u in overleg. Ook bespreekt u samen wat u gaat doen, een spelletje, kletsen, een wandeling of er op uit naar een museum, dat is aan u!

Het persoonlijke contact met een deelnemer kan veel voldoening geven, we houden zoveel mogelijk rekening gehouden met de aanwezige interesses, wensen en verwachtingen. Voor vragen en ondersteuning kunt u altijd terecht bij Welzijn Barneveld. Ook worden er regelmatig trainingen of andere bijeenkomsten georganiseerd die bedoeld zijn voor alle vrijwilligers van Welzijn Barneveld. Deze zijn niet verplicht, maar uiteraard bent u van harte welkom!

Zoek je een maatje voor jezelf of voor iemand in je omgeving, meld je dan aan! In een intakegesprek bespreken we of het Maatjesproject geschikt is. Samen met een vrijwilliger bouw je gezellig contact op. Je kan samen bespreken of en wat je gaat ondernemen. Thee drinken, spelletjes doen, wandelen, samen sporten of naar een museum, in overleg kan er veel. We vinden het belangrijk dat het contact leuk is voor allebei de maatjes.
Het Maatjesproject is een project van Welzijn Barneveld: een organisatie die op professionele wijze ‘welzijn’ organiseert. Interesse? Neem contact op met Ellis Huppelschoten, 0342-745004 of e.huppelschoten@welzijnbarneveld.nl. Of kom langs! Wilhelminastraat 12 in Barneveld. Kijk op www.welzijnbarneveld.nl

Omschrijving activiteit
In het Maatjesproject wordt een vrijwilliger één-op-één gekoppeld aan een deelnemer. Het uitgangspunt is een goed contact opbouwen tussen de vrijwilliger en de deelnemer. Dit door samen dagelijkse- of vrijetijdsactiviteiten te ondernemen. Daarnaast kan er emotionele steun geboden worden. De kracht van het Maatjesproject is dat zij de verbondenheid van deelnemer en vrijwilliger met de samenleving versterkt en gezelligheid brengt voor beiden.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.