Bekijk alle projecten in "OISTERWIJK"

Maatjesproject Oisterwijk

Organisatie
Maatjesproject Oisterwijk
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
0
Gemeente
OISTERWIJK
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij proberen iemand te zoeken die gelijke interesses heeft als u. U kunt zelf aangeven hoe vaak u tijd heeft en hoeveel tijd u eraan wilt besteden. U doet dus enkel dingen die u zelf ook leuk vind. In overleg met u kiezen we een maatje voor u en we volgen u tot we zeker weten dat het een fijne match is. U kunt ten alle tijden terug vallen op de organisatie.

Alle hulpvragen kunnen bij het Maatjesproject Oisterwijk worden neergelegd. Wij willen iedereen helpen, want niemand mag alleen zijn, of zich alleen voelen! Wij gaan samen met u kijken naar een passend antwoord op uw vraag.

Omschrijving activiteit
Wij matchen mensen in de gemeente Oisterwijk die een maatje willen zijn, aan mensen die een maatje zoeken. Ons maatjesproject bestaat uit de volgende deelnemende organisaties: RIBW Midden-Brabant, Stichting Prisma, ASVZ, Amarant, Contour de Twern en Pedagogische Praktijk Van den Hoven. Wij werken samen om alle mensen uit de samenleving aan elkaar te kunnen verbinden.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt