Bekijk alle projecten in "LEUSDEN"

Maatjesproject Leusden

Organisatie
Lariks, Welzijn en Zorg
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
LEUSDEN

Wil je echt iets voor iemand betekenen en zelf ook een leuke tijd hebben? Sluit je dan aan bij het team enthousiaste vrijwilligers van Maatjesproject Leusden. Op dit moment zoeken we verschillende maatjes, voor mensen van verschillende leeftijden en met uiteenlopende interesses. Je kunt daarbij zelf aangeven hoeveel tijd je wilt investeren.

Omschrijving activiteit
Het Maatjesproject Leusden koppelt vrijwilligers één-op-één aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een coach, mentor of maatje nodig heeft. Het kan gaan om het starten van activiteiten, het bieden van emotionele steun, maar ook om ondersteuning bij in de thuissituatie, of bijvoorbeeld het aangaan van sociale contacten.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.