Bekijk alle projecten in "HELLEVOETSLUIS"

Maatjesproject Hellevoetsluis

Organisatie
Stichting PUSH
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HELLEVOETSLUIS
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

De inwoners die een maatje zoeken hebben behoefte aan gezelschap of aan hulp voor 2 tot 4 uur per week. Dit kan zijn: boodschappen doen of een klein klusje. Maar het gaat vooral om een variatie in de dag en leuke vrijetijdsbesteding. Samen fietsen, wandelen of gewoon een kopje koffie drinken.

Je kunt jezelf aanmelden als maatje, maar ook wanneer je voor jezelf of iemand anders een maatje zoekt. Onze matchmaker zorgt voor hulp en begeleiding bij het zoeken en vinden van een geschikt maatje. En wist je dat soms de perfecte match wordt gevonden bij 2 vragende inwoners?

Omschrijving activiteit
Het maatjesproject van Stichting PUSH in Hellevoetsluis is bedoeld voor inwoners die gemiddeld 2 uur in de week een maatje willen zijn.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.