Bekijk alle projecten in "HELLENDOORN"

Maatjesproject Hellendoorn/Nijverdal

Organisatie
Stichting De Welle
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HELLENDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Heeft u op dit moment weinig sociale contacten en zou u het prettig vinden wanneer er iemand 1 keer in de week of 14 dagen op bezoek komt voor een praatje, kopje koffie of een bordspelletje. Misschien samen de krant lezen of een wandeling maken of even naar de markt?
Meld u dan aan via dit maatjesproject dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Heb je even tijd? Word dan maatje!
Als maatje zet je je in voor de medemens die op bepaalde punten in het leven even iemand nodig heeft. Je hebt een luisterend oor, biedt gezelschap of ondersteuning op verschillende terreinen.
binnen alle maatjesinitiatieven is het heel belangrijk dat het tussen de deelnemer en zijn of haar maatje klikt! Koppelingen vinden op een zorgvuldige manier plaats.
Tijdsinvestering is ongeveer 1 a 2 uurtjes in de week.
Wij bieden * professionele begeleiding en ondersteuning * deskundigheidsbevordering * intervisiemomenten.
Daarnaast vragen we van u een VOG, deze is via ons aan te vragen en wordt vergoed..

Omschrijving activiteit
Bij Stichting De Welle kan men een beroep doen op verschillende maatjes, zo hebben we Beweegmaatjes, samen bewegen; Gezelschapsmaatje, samen koffie drinken, een bordspelletje spelen of een praatje maken, een vrijwilligersmaatje, om de drempel te verlagen pakt u samen vrijwilligerswerk op.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.