Bekijk alle projecten in "HEEMSKERK"

Maatjesproject Heemskerk

Organisatie
Stichting Welschap Welzijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
HEEMSKERK
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

1x per 14 dagen bent u ongeveer 1,5-2 uur met uw maatje op stap. Wat u gaat doen hangt af van de wens van het maatje (de deelnemer) en u (de vrijwilliger). Meestal gaat het om een sociaal contact, iets sámen ondernemen. Ervaring is niet nodig als u maatje wilt worden. Wel enthousiasme en interesse in de mens.

Wilt u deelnemen aan het maatjesproject? Dan woont u zelfstandig in de gemeente Heemskerk, alleen dan kunt u gekoppeld worden. De coordinator neemt contact met u op, voor een (telefonisch) gesprek. Heeft u specifieke wensen, laat die dan weten.

Omschrijving activiteit
Het Maatjesproject Heemskerk draait om het samen iets ondernemen. De coördinator maakt de 'match' en koppelt u aan elkaar. Er wordt gekeken naar interesses, hobby's, maar ook of er bijvoorbeeld een rolstoel geduwd moet worden of dat een vrijwilliger met een auto gevraagd wordt. Na de eerste kennismaking gaat u zelfstandig met elkaar iets doen. De coordinator volgt dit enige weken. Als het van beide kanten klikt, blijft zij meer op afstand, maar is altijd te raadplegen bij vragen of problemen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.