Bekijk alle projecten in "TYTSJERKSTERADIEL"

Maatjesproject De Opstap

Organisatie
KEaRN De Opstap
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
TYTSJERKSTERADIEL
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Als maatje ondersteun je volwassen inwoners met een klein netwerk die weer mee willen doen in de maatschappij. Je sluit aan bij de wensen van de cliënt en stimuleert en activeert hem/haar om te werken aan de gestelde doelen.

Omschrijving activiteit
Maatjesproject voor Tytsjerksteradiel
Soms is het moeilijk om zelfstandig mee te doen in de samenleving. Bijvoorbeeld omdat je een lichamelijke beperking hebt of wanneer je door omstandigheden in een sociaal isolement terecht bent gekomen. Maar ook als mantelzorger kun je soms geen tijd voor jezelf vrijmaken, terwijl je dat juist erg nodig hebt.

Wanneer het je niet lukt om in je eigen omgeving iemand te vinden die je hierbij kan helpen, kun je samen met De Opstap op zoek naar een maatje.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.