Bekijk alle projecten in "HARDERWIJK"

Maatjesproject Careander

Organisatie
Careander Harderwijk
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HARDERWIJK

Wij bieden cliënten verschillende vormen van ondersteuning, van begeleiding aan huis tot 24uurszorg. Ook bieden we dagbesteding. Ons werkgebied is de Veluwe, van Wezep t/m Ede. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer.

Omschrijving activiteit
Het Maatjesproject van Careander brengt cliënten met een verstandelijke beperking in contact met iemand zonder beperking, zodat ze samen leuke dingen kunnen ondernemen. Wij zijn op zoek naar mensen die samen met onze cliënten regelmatig één-op-één iets willen ondernemen. U kunt denken aan wandelen of fietsen of naar de stad of naar de film. Ook samen drummen of gitaar spelen zijn wensen van onze cliënten. Dit kan 1 keer per week zijn of eens in de maand. Wat u kunt doen hangt af van uw tijd en interesse in een bepaald onderwerp. Ervaring is niet nodig, enthousiasme en een respectvolle houding is wel belangrijk.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt