Bekijk alle projecten in "HEERENVEEN"

Maatjesproject Caleidoscoop

Organisatie
Stichting Caleidoscoop
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
HEERENVEEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Samen met de hulpvrager maken we afspraken over hoe vaak, hoe lang en wanneer jullie afspreken. Caleidoscoop organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor de vrijwilligers van het maatjesproject. Tijdens deze bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere maatjes. Ook zijn er voor de maatjes trainingen die je kan volgen, maar eigen wensen op trainingsgebied kun je ook doorgeven! Eén keer per jaar bedankt Caleidoscoop al haar vrijwilligers met een attentie en een borrel. Wanneer je maatje bent bij Caleidoscoop is er nauw contact met de coördinator van het maatjesproject.

Omschrijving activiteit
Maatjes zijn voor onze hulpvragers onmisbaar. Zij bieden een helpende hand, maken mooie wandelingen, bezoeken activiteiten, drinken samen wat, bieden een luisterend oor en hebben samen met de hulpvrager een leuke gezellige ontmoeting. Er zijn altijd mensen die jouw hulp kunnen gebruiken! Als maatje kun je je voor verschillende doelgroepen inzetten, zo kun je jongeren helpen die leuke activiteiten willen bezoeken, met ouderen een kop koffie drinken of een mooie fietstocht of wandeling maken, maar ook met kinderen uit een gezin leuke activiteiten ondernemen.

De tijdsbesteding voor jou als maatje kan variëren van 1 uur per week tot een keer in de twee weken. De tijdsbesteding is in goed overleg met jou en de hulpvrager.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.