Bekijk alle projecten in "DIJK EN WAARD"

Maatjesproject

Organisatie
Wonen Plus Welzijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
DIJK EN WAARD
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Als maatje gaat u regelmatig voor de gezelligheid bij iemand op bezoek die eenzaamheid ervaart. Uitgangspunt is gemiddeld 1x per week een uur maar dit kunt u met elkaar afstemmen.

Zoekt u een maatje omdat u behoefte heeft aan wat gezelschap? Neemt u dan contact met ons op, na een kennismaking gaan wij voor u op zoek naar een vrijwilliger die bij u op huisbezoek komt.

Omschrijving activiteit
Als vrijwilliger gaat u bij mensen op huisbezoek en onderneemt u samen een activiteit zoals bijvoorbeeld: wandelen, koffie drinken, een spelletje spelen, samen de krant lezen, naar een sportclub, naar het buurthuis, met activiteiten in de wijk kennis laten maken, een gesprek voeren over wat de eenzaamheid betekent voor die persoon en hoe je er mee om kunt gaan. Uitgangspunten zijn de behoefte en de wensen van de deelnemer.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt