Bekijk alle projecten in "GOUDA"

Maatjesproject

Organisatie
KernKracht
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
GOUDA
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wil je graag iets voor iemand betekenen? Voel je je betrokken bij mensen die te maken hebben met psychische kwetsbaarheid? Dan is Maatje worden bij KernKracht misschien wel iets voor jou. We vragen van jou een open houding, goed kunnen luisteren en geduld. We bieden je een fijn team als back-up en kunt altijd bij ons terecht. Je maakt deel uit van een organisatie met hart voor de mensen.

Er is geen specifieke informatie voor hulpvragers. Bij vragen kan er altijd contact worden opgenomen met Jeanet Moerings (0182-519060 of 06-28999055).

Omschrijving activiteit
Een Maatje bij KernKracht is geïnteresseerd in mensen met psychische kwetsbaarheid, verleent formeel gezien geen zorg, maar laat zijn/haar hart spreken. De maatjes vinden het leuk om één keer per week of per twee weken een deelnemer te bezoeken of er samen op uit te gaan. Er zijn maatjes die ernaast werken of studeren, anderen zijn gepensioneerd of werkloos. Ook zijn er maatjes die zelf ervaring hebben met psychische kwetsbaarheden, maatschappelijke opvang en dak- en thuisloosheid. Zij hebben inmiddels voldoende afstand ontwikkeld tot hun eigen ervaring om een maatje te kunnen zijn voor een ander.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.