Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

MaatjesApeldoorn

Organisatie
Maatjes Apeldoorn
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wij zoeken mensen die in staat zijn om de ander te stimuleren en te motiveren en tijdelijk iemand kunnen ondersteunen. Je doet als maatje unieke ervaring op en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling EN die van de ander. Wij bieden deskundige begeleiding en ondersteuning. Er zijn trainingen en bijeenkomsten om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen met andere maatjes. We bieden een reiskosten vergoeding. het kost je gemiddeld 2 uur per week en gaat altijd in overleg.

Het maatje komt bij hulpvrager thuis( hulpvragers wonen zelfstandig, niet in een instelling of bescherm wonen) het duurt max een jaar en er wordt naar een doel toe gewerkt. Hulpvragen gaan van taal tot omgaan chronische/psychische ziekte netwerkuitbreiding etc. Er is sprake van een leerbaarheid bij de hulpvragers.

Omschrijving activiteit
MaatjesApeldoorn biedt maatwerk door het matchen van getrainde maatjes aan mensen die om ondersteuning vragen op verschillende levensgebieden. Het maatjescontact kenmerkt zich door 1 op 1 contact, er is sprake van persoonlijke ontwikkeling en het traject duurt een jaar. MaatjesApeldoorn heeft als doel het bevorderen van participatie en activering van de burgers in de gemeente Apeldoorn. zie www.maatjesapeldoorn.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt