Bekijk alle projecten in "TEYLINGEN"

Maatjes Welzijn Thuis

Organisatie
Welzijn Teylingen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
TEYLINGEN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Maatjes worden ondersteund door Welzijn Teylingen. Er zijn regelmatig bijeenkomsten met de andere maatjes, er wordt scholing aangeboden en individuele ondersteuning als dat nodig is. Reiskosten worden vergoed.

De bezoeken van een maatje kosten u niets. Als u uitstapjes maakt, dan wordt van u verwacht dat u de reiskosten en eventuele andere kosten (koffie, entree) voor het maatje betaalt. De reiskosten per auto bedragen 0,39 euro per km.

Omschrijving activiteit
Een maatje voor oudere inwoners van Teylingen. Bij ons kunnen zelfstandig wonende ouderen uit Voorhout, Sassenheim en Warmond terecht voor een 'maatje'. Maatjes zijn vrijwilligers die ook zelf belangstelling hebben voor goed gezelschap en daar graag tijd aan besteden. De oudere en het maatje spreken samen af wat ze doen en hoe vaak. Door het regelmatige contact groeit het vertrouwen en de onderlinge betrokkenheid.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt