Bekijk alle projecten in "EINDHOVEN"

Maatjes voor mensen met beperking

Organisatie
Lunet
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
EINDHOVEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Ontvang je zorg van Lunet zorg en op zoek naar een maatje? Bespreek dit met je begeleider.

Lunet ondersteunt kinderen en (jong)volwassenen met een zorgvraag, zoals een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstand. Daarbij gaan we uit van wat iemand kan en wil. Wij zetten mensen in hun kracht zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Samen werken we aan een zo zelfstandig mogelijke en volwaardige plek in de maatschappij. Of het nu gaat om wonen, werken, leren of vrije tijd; Lunet is altijd betrokken, dichtbij en toegankelijk.

Als vrijwilliger maak je werk van een goed leven voor iedereen. Je bent speciaal en bijzonder, omdat je extra tijd en aandacht kunt geven. Daarbij kun je natuurlijk altijd rekenen op ondersteuning door professionals. We willen graag dat jouw inzet niet alleen ons, maar ook jou iets oplevert. Een zinvolle tijdsbesteding, het benutten van je talenten, nieuwe ervaringen, contacten en vriendschappen. Dat maakt vrijwilligerswerk zo bijzonder..

Omschrijving activiteit
Waarom vrijwilliger worden bij Lunet? Of je nu gepensioneerd bent of werkt, jong of oud, iets wilt betekenen voor een ander en zelf je sociale contacten wilt uitbreiden: bij Lunet ben je welkom. Je krijgt er een zinvolle tijdsbesteding voor terug. Net als nieuwe vrienden, contacten en ervaringen. Jij maakt het verschil voor onze cliƫnten. Zij genieten van jou, en jij van hen. Je kijkt door onze cliƫnten op een nieuwe manier naar de wereld. Klein geluk is het allerbelangrijkste. Fietsen langs een veld zonnebloemen, samen een frietje eten, een potje kaarten. Niet genoten is altijd mis.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.