Bekijk alle projecten in "ALMERE"

Maatjes voor kinderen en jongeren gevraagd!

Organisatie
Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
ALMERE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Match biedt jou een maatje die kijkt wat jij nodig hebt en hij of zij legt jou niets op. Samen ga je leuke dingen doen! Je kunt bijvoorbeeld samen sporten, een hobby uitzoeken of gewoon gezellig kletsen. Maar ook als je tips nodig hebt voor een sollicitatiebrief of een opleiding staat er een maatje voor jou klaar. Match is er voor iedereen tussen de 4 en 24 jaar.
Direct contact met Match? Bel Karen: 06-53110150.

Heb jij een paar uur per week/twee weken tijd om een Almeers(e) kind/jongere aandacht en plezier te geven omdat dat thuis (even) niet gaat? Word dan vandaag nog Maatje!.

Omschrijving activiteit
Kinderen en jongeren die bij Match worden aangemeld hebben vaak te maken met bepaalde omstandigheden, zoals een laag zelfbeeld, een klein sociaal netwerk, een ingrijpende gebeurtenis of een (psychische, lichamelijke of verstandelijke) beperking bij zichzelf of binnen het gezin. Het is geweldig om te merken dat een kind met jouw hulp weer sterker en blijer wordt, en jou na een tijdje niet meer nodig heeft. Kiezen jullie voor knutselen, chillen of ondernemen jullie iets sportiefs? Samen overleg je wat jullie gaan doen en bouw je een contact op en ook weer op een positieve manier af.
Je wordt maatje voor een kind of jongere voor ongeveer 6 maanden tot een jaar en een Humanitas begeleider is jullie contactpunt. Je staat nooit alleen!
Wij bieden je een uitgebreide training en persoonlijke begeleiding. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding en ga je deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.