Bekijk alle projecten in "SOEST"

Maatjes voor de Duofiets activiteit

Organisatie
Woonzorgcentrum Mariënburg
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
SOEST
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Het is mooi fietsen in Soest en omgeving.
We zoeken Maatjes die het fijn vinden om te fietsen. Wij hebben sinds kort een Duofiets met trap ondersteuning, waarop men naast elkaar zit. De bewoner heeft de keuze om wel of niet actief mee te trappen. Natuurlijk is er eerst een instructiemoment en daarna kan er geoefend worden, voordat er daadwerkelijk met een bewoner op pad wordt gegaan. De bestemming is naar keuze.
De tijd die het vergt ligt naar verwachting tussen de 1 en 3 uur gemiddeld.

Woont u in Mariënburg -Horst of -Heuvel? Zoekt u een maatje om te kunnen gaan fietsen op de Duofiets? Neemt u contact op met de receptie van WZC Mariënburg: 035- 6022044
Dan kunt u de fiets reserveren.

Omschrijving activiteit
Een Poule van Maatjes die met de Duofiets met "hun" bewoner op pad kunnen gaan.
Zodat meer bewoners b.v. van de natuur in de lente en zomer kunnen genieten.

Daarbij zoeken we ook nog een vrijwilliger die dit project zou kunnen begeleiden mbt de planning en uitgifte/ klaarzetten en controleren van de Duofiets.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.