Bekijk alle projecten in "TIEL"

Maatjes Pluryn

Organisatie
Pluryn
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
TIEL
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Pluryn vindt het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom krijg je een overeenkomst met heldere afspraken, ben je goed verzekerd en krijg je begeleiding van een professionele collega. Daarnaast organiseren we ieder jaar een activiteit voor onze vrijwilligers en krijg je een kerstattentie en een reiskostenvergoeding..

Omschrijving activiteit
Voor cliƫnten van Pluryn zoeken wij maatjes voor allerlei sociale, creatieve, sportieve en culturele activiteiten. Frequentie, duur en tijdstip van de activiteiten is in overleg. Je kunt voor individuele activiteiten worden ingezet maar ook voor groepen, bijvoorbeeld koken of chauffeur op een personenbusje. Uiteraard is dat afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. I.v.m. de complexe problematiek van onze cliƫnten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die stevig in hun schoenen staan.
Pluryn biedt mensen met een beperking ondersteuning bij wonen, werken, leren en vrije tijd.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.