Bekijk alle projecten in "VEENENDAAL"

Maatjes & Meer - Tegen eenzaamheid en sociaal isolement

Organisatie
Netwerk voor Jou
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
VEENENDAAL
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Je wordt maatje van iemand, wat leuk! Er zijn mensen op zoek naar iemand om mee te wandelen, koffie te drinken, iets creatiefs te doen, een goed gesprek te voeren, voor hulp bij huiswerk, en soms voor praktische zaken, zoals samen boodschappen doen of ergens naar toe rijden. We vinden het belangrijk om iemand te vinden die echt bij je past. We zijn als organisatie altijd bij het kennismakingsgesprek aanwezig.

We doen ons best om een geschikt maatje voor je te vinden. Dit gaat soms snel en soms duurt het wat langer. We vinden het belangrijk om iemand te vinden die echt bij je past. We zijn als organisatie altijd bij het kennismakingsgesprek aanwezig.

Omschrijving activiteit
We willen vanuit Netwerk voor Jou in Veenendaal zorgen dat er in Veenendaal meer maatjes worden gekoppeld. Vrijwilligers zetten zich gedurende een langere periode in voor een ander.
Ons totaaldoel is om minimaal 80 maatjeskoppels te verbinden. Je ontvangt een leuke goodiebag bij de start van het maatjestraject, met hierin o.a. een spel om elkaar beter te leren kennen,

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.