Bekijk alle projecten in "LEUDAL"

Maatjes, meer dan alleen de match!

Organisatie
Synthese, gemeente Leudal
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
LEUDAL
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Met mantelzorg, georganiseerd vrijwilligerswerk en professionele hulpverlening lossen we veel op. Soms -veel vaker dan we denken- is simpelweg contact van mens tot mens genoeg. Aandacht voor elkaar, een klein gebaar kan vaak een groot verschil maken voor iemand om weer verder te kunnen.

Ben je op zoek naar een maatje of wil je meer weten van ons project neem dan gerust contact met op en vraag naar een medewerker van team Leudal via tel nummer 0475-745138 of via mail info@synthese.nl

Omschrijving activiteit
Eén op één contact tussen een betrokken burger en iemand die tijdelijk aandacht, ondersteuning of begeleiding kan gebruiken. Het centraal doel is het doorbreken van sociaal isolement, iemand op weg helpen met school/studie/werk, helpen met de taal of het leven dat soms even niet lekker loopt incidenteel of voor een bepaalde periode. Dit altijd op een informele ontspannen manier. We denken vanuit wederkerigheid en gaan altijd op zoek naar verbinding. Een maatje helpt namelijk ook zichzelf. De vraag is het uitgangspunt voor het maatjes contact, we denken niet vanuit een diagnose of doelgroep.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.