Bekijk alle projecten in "EDE"

Maatjes gezocht voor zorg cliënten 's Heerenloo Gelderland Midden, Wekerom

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Over de cliënten:
Elk mens is uniek; dat geldt ook voor onze cliënten. De één reageert direct enthousiast, de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De een houdt van gezelligheid, de ander gaat graag op stap. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt. De een is nagenoeg volledig zelfredzaam, terwijl de ander ondersteuning of begeleiding nodig heeft bij alles wat hij of zij wil ondernemen. Maar voor al deze cliënten geldt de behoefte aan persoonlijke aandacht. Die kun jij als vrijwilliger geven.

Inhoud vrijwilligerswerk:
Je bezoekt de cliënt voor wie jij een maatje wilt zijn en onderneemt samen een activiteit. De invulling is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de betreffende cliënt, maar ook wat jij als vrijwilliger kunt en wilt bieden. Wat jullie gaan doen kan per keer verschillen. De ene keer kunnen dit activiteiten binnenshuis zijn, zoals samen koffie drinken, een spelletje doen, koekjes bakken of een handmassage geven. Of jullie gaan er samen op uit. Dat kan variëren van een eind wandelen, een stuk fietsen met de (elektrische) rolstoelfiets, naar de markt om een visje te eten, naar de dierentuin of zomaar een eindje rijden met de auto… Het belangrijkste is dat er een klik is tussen jou en de cliënt en dat je bereid bent om energie te steken in het opbouwen van een vertrouwensband.

Wanneer:
In overleg, één of meerdere keren per maand, ’s avonds of in het weekend.

Waar:
Diverse locaties van ’s Heeren Loo regio Gelderland Midden.
Meer weten?
Neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
Melissa Derksen
Telefoon: 06–83147746
E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl
https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

-

Omschrijving activiteit
wandelen, fietsen met de (elektrische) rolstoelfiets, bezoekjes aan winkel of markt, naar de dierentuin, autoritjes maken etc.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.