Bekijk alle projecten in "NISSEWAARD"

Maatjes gezocht in Nissewaard

Organisatie
SWO Spijkenisse
Soort project
Maatjes
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NISSEWAARD
Leeftijd doelgroep
Ouderen

De SWO heeft in Nissewaard veel maatjes in diverse vormen. Van koffiekornuitjes (die alleen op de koffie gaan) tot maatjes die met ouderen dingen ondernemen zoals wandelen, winkelen of een museum bezoeken. Ook activiteitenmaatjes behoren tot ons project. Je helpt deelnemers die moeite hebben om een vreemde groep binnen te stappen zich op hun gemak te voelen de eerste keren dat ze een activiteit bezoeken. Tot slot zijn sommige maatjes ook netwerkcoaches die deelnemers helpen hun netwerk te versterken en te vergroten.

Als maatje ga je op bezoek bij een oudere waarmee je dingen doet, een praatje maakt of een activiteit bezoekt. Jullie bepalen samen wat er gebeurt. Met onze matching houden we rekening met jouw wensen en voorkeuren en met die van de deelnemer..

Omschrijving activiteit
Met ruim 40 maatjes en netwerkcoaches ben je actief binnen Stichting Welzijn Ouderen. Jouw coördinator kijkt naar jouw wensen en behoeften en matcht jou met mensen die daar het beste bij aansluiten. Het moet namelijk klikken van beide kanten. De tijd die je besteedt hangt volledig af van jouw mogelijkheden en wensen. Heb je maar een paar uur per week beschikbaar dan is dat ook oké. Meer mag natuurlijk ook maar ook weer niet te veel.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.