Bekijk alle projecten in "AMSTELVEEN"

Maatjes gezocht in Amstelveen

Organisatie
WV Mozaiek
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
AMSTELVEEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wij zoeken voor onze bewoners (75 % in rolstoel) leuke en gezellige maatjes: om even te wandelen, koffie te drinken, boodschappen te doen in het winkelcentrum om de hoek,
samen koken en iemand als straks weer mag te zwemmen. Wij zijn een woonvoorziening van Ons Tweede Thuis in Amstelveen en onze bewoners hebben Niet Aangeboren Hersenletsel.

we zijn een leuke zorg instelling die goed zorgt voor zijn vrijwilligers, we vragen een VOG aan en je krijgt een contractje zodat je ook verzekert bent. de cooridinator houdt regelmatig contact en verzorgt een leuke Nieuwjaarsborrel.

Omschrijving activiteit
Voor verschillende bewoners zoeken we 1 op 1 maatjes en voor de kookclub op zaterdag zoeken we een hobbykok.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.