Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Maatjes gezocht

Organisatie
Stichting Philadelphia Zorg
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
AMSTERDAM

De cliënten zijn heel divers qua achtergrond, etniciteit, leeftijd etc. Het is een afspiegeling van de stad Amsterdam. Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Affiniteit met de doelgroep. Communicatieve vaardigheden. een luisterend oor kunnen bieden. Er moet een VOG verklaring overlegd kunnen worden. Wat voor scholing krijg je aangeboden? Via de vrijwilligersacademie Wat krijg je er voor terug? Onkostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een verrijking van uw leven. Het staat overigens goed voor uw C.V. Er kan een getuigschrift overhandigd worden na een bepaalde periode. De doelgroepen bieden een interessante blik op dit onderdeel van de Nederlandse maatschappij. Veel van deze mensen beschikken over een gezonde dosis humor en kunnen positiviteit overbrengen naar een ander.

Omschrijving activiteit
Stichting Philadelphia is op zoek naar maatjes voor locaties in Amsterdam. Binnen deze locaties verblijven zeer uiteenlopende doelgroepen. Zij zijn verstandelijk beperkt en verschillen in leeftijd tussen de 18 en 70 jaar oud. Deze doelgroepen hebben verschillende ondersteuning nodig bij activiteiten. Alle locaties hebben een steunpunt, maar er is hulp nodig van vrijwilligers om de cliënten in hun behoeften te voorzien. Er kan gedacht worden aan activiteiten als wandelen, vissen, computerles, musea bezoek, concertbezoek, koken, winkelen, knutselen, taalles, bioscoopbezoek, fietsen, dj-les, een levensboek maken, etc. De cliënten zijn heel divers qua achtergrond, etniciteit, leeftijd etc. Het is een afspiegeling van de stad Amsterdam. Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Affiniteit met de doelgroep. Communicatieve vaardigheden. een luisterend oor kunnen bieden. Er moet een VOG verklaring overlegd kunnen worden. Wat voor scholing krijg je aangeboden? Via de vrijwilligersacademie Wat krijg je er voor terug? Onkostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een verrijking van uw leven. Het staat overigens goed voor uw C.V. Er kan een getuigschrift overhandigd worden na een bepaalde periode. De doelgroepen bieden een interessante blik op dit onderdeel van de Nederlandse maatschappij. Veel van deze mensen beschikken over een gezonde dosis humor en kunnen positiviteit overbrengen naar een ander.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt