Bekijk alle projecten in "DORDRECHT"

Maatjes in Dordrecht gezocht

Organisatie
Stichting Netwerk Dordtse Helden
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
DORDRECHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Netwerk Dordtse Helden probeert een goede match te maken tussen de hulpvrager en een vrijwilliger. Als er een klik is, worden er praktische afspraken gemaakt. De intentie is er om het maatjescontact, bij wederzijdse tevredenheid, minimaal 6 maanden te laten duren.

Wij zoeken jongeren tussen de 18 en 30 jaar die een maatje voor iemand willen zijn. Dit kan variëren van een maatje zijn voor kinderen tot ouderen. Sommige hulpvragers hebben behoefte aan een bezoekje en andere hulpvragers willen graag samen een activiteit ondernemen. De frequentie van afspreken is wisselend maar het liefst minimaal één keer in de twee à drie weken..

Omschrijving activiteit
Wil jij je als jongere uit Dordrecht (tussen de 18 en 30 jaar) sociaal inzetten voor een ander? Word dan een maatje! Dit kan zijn van een ouder iemand tot een jongere. Je kan hiermee de eenzaamheid doorbreken die vaak ten grondslag ligt aan de hulpvraag voor een maatje. Binnen het maatjescontact kan je samen dingen ondernemen. Denk aan een wandeling, samen boodschappen doen, etc. Je kan van grote waarde zijn voor de ander als maatje!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.