Bekijk alle projecten in "LELYSTAD"

Maatje/ zorgvrijwilliger

Organisatie
Welzijn Lelystad
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
LELYSTAD
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Contact met een maatje wordt aangegaan voor minimaal 3 maanden tot maximaal 1 jaar. Men ziet elkaar wekelijks of eens per 2 weken. Daarnaast kun je als vrijwilliger incidentele werkzaamheden doen zoals: kleine klusjes in en rondom huis, boodschappen en ziekenhuisbegeleiding.
Wat de vrijwilliger gaat doen en wanneer wordt in onderling overleg bepaald. Koppelingen worden gemaakt op basis van voorkeuren, interesses etc.

Welzijn Lelystad is er voor alle inwoners van Lelystad.
Wij vinden dat elke inwoner zo lang mogelijk mee moet kunnen doen in de samenleving.
Door middel van inzet maatjes bieden we ondersteunen aan mensen in kwetsbare situaties. Samen met de hulpvrager zoeken we naar oplossingen.
.

Omschrijving activiteit
Zorgvrijwilliger / Maatje Het project koppelt vrijwilligers aan mensen in een kwetsbare situatie en die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Vrijwilligers kunnen worden ingezet bij kinderen/jeugd en volwassenen. Als maatje bied je aandacht en een luisterend oor. De vrijwilliger kan ondersteunend zijn bij allerlei praktische zaken, onderhouden van sociale contacten en uitvoeren van hobby of sport.
Kijk voor meer informatie op de website: www.welzijnlelystad.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt