Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Maatje voor Lucy (15 bijna 16)

Organisatie
Stichting Vitalis 1
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Zoek jij een maatje voor jouw kind of voor een kind dat je kent? Voor een kind tussen de 5 en de 18 jaar dat wat extra aandacht kan gebruiken, raadpleeg onze site, www.vitalismaatjes.nl, aanmelden kan alleen daar.
Bellen kan ook: 070-345 75 71.

Neem nou Lucy. Die moet gewoon af en toe een paar uurtjes thuis weg. Daar is spanning zat. Even er uit. Samen even wat lekkers (chocola!) eten met een cappuccino erbij. Gewoon even lekker kletsen of de socials bekijken. Een moeite van niks met een groot resultaat. Kun jij er af en toe voor haar zijn als grote zus? Zo simpel kan maatje zijn zijn... :).

Omschrijving activiteit
Vitalis is het maatjesproject voor kinderen (/jongeren)n tussen de 5 en de 18 jaar. Zij kunnen goed wat extra aandacht gebruiken. Om te voorkomen dat ze professionele jeugdhulpverlening nodig hebben , ongewenst gedrag gaan vertonen of in een isolement terechtkomen. Vitalis is al 45 jaar een preventief project.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.