Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Maatje voor Bijles Nederlands

Organisatie
Gezinsondersteuning GROEI
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Hallo,

Ik zoek voor een jongen van 28 jaar oud een maatje die hem kan ondersteunen bij het verbeteren van zijn taalvaardigheid Nederlands. De jongen woont begeleid in Apeldoorn. Het gaat om een jongen met een lichamelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand en met kenmerken van ASS. Hij kan niet praten maar communiceert wel via een letterkaart, Ja en Nee vragen en via zijn computer. Het maatje hoeft uiteraard geen verzorgende handelingen te verrichten. Dat zal de begeleiding doen. Het gaat om een hele vrolijke en enthousiaste jongen die graag in contact is met andere mensen. De vraag is of het maatje 2 tot 3 keer per maand 1.5 uur bijles wil geven via een computer programma.

Wanneer jou deze hulpvraag aanspreekt, hoor ik het graag!

Hartelijke groet,
Anouk
Gezinsondersteuning GROEI
0614572664
a.visscher@gezinsondersteuning-groei.nl

Omschrijving activiteit
Ik zoek een maatje voor 3 keer per maand 1,5 uur. Het gaat om het ondersteunen bij het verbeteren van de Nederlandse taal.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.