Bekijk alle projecten in "VIJFHEERENLANDEN"

Maatje Vijfheerenlanden

Organisatie
Maatje Vijfheerenlanden
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
VIJFHEERENLANDEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Financiële Maatjes gezocht voor in de gemeente Vijfheerenlanden

Wij helpen inwoners van alle kernen met het op orde brengen van de administratie en oplossen van schulden. Vanwege toenemende hulpaanvragen zoeken wij nieuwe maatjes. Heeft u wat uurtjes over om de medemens in gemeente Vijfheerenlanden weer uitzicht te geven op een schuldenvrij leven? Kunt u goed omgaan met Word, Excel en met een computer? Bent u bereid een 3-daagse cursus te volgen? Neem contact met ons op!
Bel voor meer informatie 06-28193674 of mail: administratie@maatjevijfheerenlanden.nl
website: www.maatjevijfheerenlanden.nl

Verwacht u financiële zorgen? Neem contact op met Maatje Vijfheerenlanden
Wij helpen inwoners in de gemeente Vijfheerenlanden met het op orde brengen van de administratie en oplossen van schulden. Stijgende energie-, brandstofprijzen en boodschappen die steeds duurder worden zijn aan de orde van de dag. Heeft u (dreigende) financiële problemen?

Omschrijving activiteit
Mensen helpen bij het voorkomen en oplossen van schulden

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.