Bekijk alle projecten in "ROOSENDAAL"

Maatje Rouw en Verlies | Roosendaal

Organisatie
Humanitas West Brabant West
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ROOSENDAAL
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Heb je 1-2 uur per week over? Vind je het zinvol om jouw verlies ervaring te delen in je eigen stad of dorp? Kun je er voor een ander zijn, zonder alles gelijk te willen oplossen? Dan is Maatje bij Rouw en Verlies echt iets voor jou.

Omschrijving activiteit
Wat houdt hulp van een Maatje in?
Het gaat altijd om tijdelijke ondersteuning van maximaal 1 jaar. We hebben deelnemers die met een verlies ervaring te maken hebben. Je kunt samen met de deelnemer de frequentie van je bezoek bepalen en de praktijk leert dat dit vaak wekelijks is, zeker bij aanvang. Het doel is om een luisterend oor te bieden aan de deelnemer. Door je eigen ervaring kun je de mensen goed begrijpen en heb je inlevingsvermogen. Op de achtergrond is altijd een ervaren coördinator aanwezig waar je je vragen en ervaringen mee kunt delen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.