Bekijk alle projecten in "GOUDA"

Maatje gezocht voor vriendelijke, zachtaardige man

Organisatie
KernKracht
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
GOUDA
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wil je graag iets betekenen voor een ander en interesses delen? Dan is een maatje zijn voor iemand misschien iets voor jou.
Alexander van 47 jaar woont in Gouda en zoekt een maatje. Hij is een vriendelijke, zachtaardige man en houdt van films, series, boeken lezen en is geïnteresseerd in reizen.
Zijn voorkeur voor een maatje gaat uit naar een vrouw, die van wandelen houdt en een goed gesprek. Ook een spelletje doen behoort tot de mogelijkheden. Sta je stevig in je schoenen en kom je voor je eigen mening uit, neem dan eens contact op voor meer informatie.

Contactpersoon: Maartje Weeda
maatje@kernkracht.nl
06-48507877

Omschrijving activiteit
Kernkracht is een belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid. Een maatje bij Kernkracht is een vrijwilliger die geïnteresseerd is in mensen met een psychische kwetsbaarheid, verleent formeel gezien geen zorg maar laat zijn/haar hart spreken door er samen op uit te gaan of een deelnemer te bezoeken.
Je hebt een open houding, kunt goed luisteren en bent geduldig.
Je bent 4 uur in de maand beschikbaar.
Je maakt deel uit van een goed team als back-up, je kunt altijd bij ons terecht.
Contact met een deelnemer kan voldoening en zingeving bieden.
Je maakt deel uit van een organisatie met hart voor de mensen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.