Bekijk alle projecten in "VLAARDINGEN"

Maatje gezocht voor twee keer per week

Organisatie
Pameijer
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
VLAARDINGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Gezocht;
Een maatje voor één a twee keer per week om gezellig een wandeling te maken in de buurt, een bakje koffie te nuttigen op een terras, en een praatje te maken.
Het gaat dan om ongeveer twee uur per bezoek. Voorkeur gaat uit naar een vrouw die geïnteresseerd is in muziek, sport, lezen en van gezelligheid houdt

Dhr. is alleenstaand, 64 jaar woont in Vlaardingen heeft begeleiding van een wooncoach van Pameijer.

Omschrijving activiteit
We zoeken een matje voor een alleen staande man van 64 jaar, die behoefte heeft aan een leuk gezelschap waarmee hij een aantal activiteiten per week kan ondernemen. Het is de bedoeling dat dhr. zijn netwerk kan vergroten en meer in contact komt met de buitenwereld.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.