Bekijk alle projecten in "EDE"

Maatje gezocht om gezellig mee te eten en drinken.

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Ouderen

-

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een schaal bitterballen? En eet je deze liever gezellig samen met iemand in plaats van alleen? Maak dan kennis met Ap! Ap zoekt een maatje waar hij gezellig als mannen onder elkaar een drankje kan doen.

Werkzaamheden:
Ap houdt van gezelligheid en is op zoek naar een maatje waarmee hij af en toe als mannen onder elkaar naar het dorp kan voor een pilsje en een portie bitterballen.

Ap stelt zich voor:
Ik ben Ap en ben 59 jaar. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, shoppen en vooral veel en lekker eten. Ik vind het gezellig om dit samen met iemand te doen. Ik luister graag muziek van Frans Bauer en de 3j’s. Ik word blij van bezoekjes aan een muziekwinkel waar ik graag tussen alle CD’s snuffel. Ik heb structuur en duidelijkheid nodig. Het is belangrijk dat mijn toekomstige maatje zijn afspraken na komt.

Ik hou van gezellig kletsen. Uit enthousiasme kan je me hierdoor soms al van een afstandje horen. Zelf heb ik dit niet altijd door, daarom is het fijn als iemand me dit duidelijk verteld zodat ik er rekening mee kan houden.

Over de organisatie:
Ap woont in Lunteren op een woning van ’s Heeren Loo. ’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Vind via deze link meer informatie over vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo: https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

Kennismaken en meer informatie:
Wil jij graag een keer kennis maken met Ap en lijkt het je leuk om maatje te worden? Of wil me meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met coördinator vrijwilligerswerk Sanne Mulder. Bel of app je vraag naar 0683147746 of stuur een mail naar vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl.

Omschrijving activiteit
Samen muziek luisteren, shoppen of even naar het terras om wat te eten en een pilsje pakken. Wanneer je maatje van Ap wordt, bespreken jullie samen wanneer jullie afspreken. Bij voorkeur is dit ’s avonds of in het weekend.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.