Bekijk alle projecten in "EDE"

Maatje gezocht met interesse in sporten en klimmen

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Hou jij van sporten en klimmen? Vind je het leuk om iemand hierin te begeleiden en een maatje te worden? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden
Annelies (22) zoekt een maatje die het leuk vindt om samen te sporten, klimmen en wandelen. Samen filmpjes kijken op de iPad en muziek luisteren vindt ze ook gezellig. Annelies zoekt een maatje voor de dinsdag, woensdag en/of donderdagavond. Afspreken gebeurt in overleg.

Annelies stelt zich voor:
“Als ik nieuwe mensen leer kennen, ben ik eerst erg verlegen. Ik zou het dan ook fijn vinden als we elkaar rustig leren kennen. Mensen vertrouwen vind ik soms lastig, maar als ik je eenmaal ken vind ik het heel gezellig en klets ik graag. Ik vind het fijn als ik duidelijkheid krijg en op iemand kan rekenen. Ik vind het dan ook fijn als mijn maatje zijn/haar afspraken nakomt. Ik doe veel zelf, maar soms heb ik wat extra ondersteuning nodig bij mijn werkzaamheden.”

Over de organisatie
Annelies woont bij ’s Heeren Loo op woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. ’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Lees via deze link nog meer informatie over vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo: https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

Kennismaken en meer informatie
Wil jij graag een keer kennis maken met Annelies en lijkt het je leuk om maatje te worden? Of wil je meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk Melissa Derksen. Bel of app je vraag naar 0683147746 of stuur een mail naar vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl

-

Omschrijving activiteit
sporten, klimmen, wandelen

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.