Bekijk alle projecten in "WAALWIJK"

Maatje gezocht

Organisatie
RIBW Brabant
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
WAALWIJK
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Voor een client van ons ben ik op zoek naar een maatje die het leuk vindt om samen te wandelen, te kletsen maar ook een luisterend oor kan bieden en begrip kan tonen. De client is rond de 40 jaar en een rustig persoon. Hij heeft geen wensen wat betreft leeftijd/geslacht voor een maatje, belangrijker is dat er een match is. Hij houdt niet van honden, poezen zijn ok.
Heb jij tijd en zin om op zaterdag of zondagmiddag iets leuks te doen met deze client, neem dan contact met mij op en kijken we samen of de interesses en wensen overeenkomen met die van de client.

-

Omschrijving activiteit
Wil jij iets voor een ander betekenen? Om als maatje aan de slag te gaan heb je geen specifieke opleiding nodig. Jouw talenten samen met je enthousiasme en geduld maken een verschil voor iemand met een psychiatrische kwetsbaarheid. In deze uitdagende rol als vrijwilliger heb je flexibiliteit in uren, een gewaardeerde plaats in het team, ondersteuning door beroepskrachten en de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Kijk voor meer informatie op www.ribwbrabant.nl/vrijwilligersInformatie voor maatjes bewerken

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.