Bekijk alle projecten in "NOORDOOSTPOLDER"

Levensboek

Organisatie
Humanitas afdeling Noordoostpolder/Urk
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
NOORDOOSTPOLDER
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Iedereen heeft een verhaal wat de moeite waard is om vast te leggen voor je familie om ze meer informatie te geven over hun wortels of familie verhalen door te geven. Of misschien ben je op een punt in je leven gekomen om nieuwe stappen te zetten. Het schrijven van je levensverhaal kan je dan helpen het "oude" los te laten en om een brug naar het nieuwe te vormen.
Een vrijwilliger van Humanitas Levensboek kan er samen met jou aan werken. De vrijwilliger kan je op allerlei manieren bijstaan en met jou samen ervoor zorgen dat er een mooi en waardevol document ontstaat.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft een verhaal. Deze verhalen zijn de moeite waard om opgeschreven te worden.
Vind je het leuk om ment mensen om te gaan en verhalen te schrijven dan ben je welkom bij ons project Levensboek, De verteller vertelt aan jou haar of zijn verhaal en jij maakt hier samen met ons een mooi en waardevol boek van voor jezelf, voor familie, kinderen en of kleinkinderen..

Omschrijving activiteit
De vrijwilligers leggen de verhalen van de vertellers vast zodat dit een mooi en waardevol document wordt. Ieder verhaal is uniek en de moeite waard. Samen met een groepje vrijwilligers werk je samen aan een mooi document voor de verteller.
Een voorwaarde is dat je het leuk vind om verhalen op te schrijven.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.